Reserviläisurheiluliiton etämarssitapahtuma RESUL Four Day March järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Marssille osallistui noin 800 henkilöä, jotka suorittivat yhteensä lähes 2 000 marssia ja yli 50 miljoonaa askelta. Keskimäärin matkaa kertyi peräti 50 km per osallistuja.

Tänä kesänä 22.–25.7.2021 RESUL Four Day March saa jatkoa. 1–4 päivänä voi marssia, kävellä tai juosta joko yksin, perheen tai yhteisön kanssa vapaavalintaisessa paikassa. Hyväksyttyyn suoritukseen riittää 10 kilometrin kokonaismatka, joka voi olla jaettu usealle päivälle. Korkeimpaan suoritusluokkaan päästäkseen vaaditaan vähintään 160 kilometrin marssisuoritus. Halutessaan enemmän kuormitusta, marssija voi kantaa 10 kilon lisäpainoa, mikä merkitään erikseen tuloksiin.

Etämarssin suoritusluokat ovat nimeltään

  • Kävelijä 10,00–39,99 km
  • Marssija 40,00–99,99 km
  • Mestarimarssija 100,00–159,99 km
  • Kaukopartiolainen 160,00 km tai yli

Täysin uudistetut tapahtuman verkkosivut löytyvät osoitteesta resulfourdaymarch.fi. Nyt sivuilla on info-osio, jossa on monipuolista tietoa tapahtuman ympäriltä. Lisäksi uusi käyttäjäportaali mahdollistaa omien tietojen tarkistamisen ja tiimien sujuvamman suunnittelun.
Rekisteröityminen ja tapahtumaan osallistuminen on ilmaista. Muistoksi suorituksestaan voi ostaa diplomin, kangasmerkin tai upean mitalin. Lisäksi on mahdollisuus tilata tekninen t-paita. Uusi palkitsemisjärjestelmä mitaliin kiinnitettävine numeromerkkeineen kannustaa osallistumaan tapahtumaan jatkossakin. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös tavarapalkintoja.

Rekisteröitymisessä henkilö voi merkitä itsensä liittonsa ja paikallisyhdistyksensä jäseneksi. Näin tuloksissa saadaan tietoa suorituskyvystä eri järjestökentän tasoilla. Liitoille (MPKL, RES ja RUL) sekä niiden piireille ja yhdistyksille lanseerataankin nyt KILSAKISA. Siinä tavoitellaan parasta mahdollista kilometriä per jäsen -tulosta. Jäsenmäärään suhteutettu aktiivisin piiri saa nimensä uuteen kiertopalkintoon.

RESUL Four Day March -tapahtuma on saanut suojelijakseen vapaaehtoisen maanpuolustuksen tarkastajan eversti Jukka Nurmen. Hänen etämarssiterveisensä on luettavissa tapahtuman verkkosivuilta.
R4DM-kanavat

Kotisivu: https://resulfourdaymarch.fi

Vuoden 2021 FB-event: facebook.com/events/951990032239228

Etämarssit kokoava FB-sivu: facebook.com/RESUL4DM

Instagramissa kuvat voi jakaa tunnisteilla #R4DM21 ja #RESUL sekä merkitä @resulfourdaymarch
Nähdään etämarssilla!

Ystävällisin terveisin,
Anu Varjonen
toimisto- ja viestintäsihteeri
Maanpuolustuskiltojen liitto ry